Jul 2020

Farverigt juleeventyr…

Alle juledekorationer kan bestilles med kalenderlys og/eller LED lys. Vær dog opmærksom på at, der er en merpris ved valg af LED lys. Prisen kan variere alt efter størrelse.

Vi kan lave alle former for dekorationer, så hvis du har et ønske om noget helt specielt, er du meget velkommen til at kontakte os.


》Vores julekatalog 2021《


Særlige goder ved firmaaftaler—

GRATIS

Levering til firmaet

Rabat

Aftaler

Sparing

vejledning

Reference: Tivoli Hotel

Unikke detaljer til dit arrangement

Alt kan lade sig gøre, vores dekoratører er altid klar på nye spændende opgaver, om det er pyntede kager i loftet, et juletræ som er vendt på hovedet, eller Narnia i din forhal.

Kontakt os – Vi står klar til at gribe alle dine ideer

Højeste kvalitet

》Inspirations galleri | Events《Book et møde


Kære kunde

Udfyld venligst formularen med dine informationer. Så kontakter vi dig hurtigst muligt med henblik på at booke et uforpligtende møde ind i kalenderen sammen med dig. 

OM BUTIKKEN

Fiol Blomster est. 1996

Fiol Blomster er beliggende i en af Fiol strædes ældste og smukkeste bygninger fra 1734. Kælderbutikken er en unik og autentisk grøn lille oase midt i Kbh K, hvor der altid summer af liv og travlhed.Vi binder mange smukke buketter til vores strøgkunder og inspirerer med et spændende udvalg af planter. Samtidig har vi mange opgaver "ud af huset", hvor vi bla. Dekorerer nogle af Kbh's mest anderkendte hoteller, udfører bryllupsopsætninger samt udarbejder kreative blomsterløsninger til events, biografpremierer og større arrangementer. Vi sætter en ære i, altid at levere et godt, gedigent håndværk, høj kvalitet og god service.


Fiol Blomster

© Fiol Blomster. All rights reserved.
Design by PLICO.

BUKETTER
Bryllup
Kundeservice

Mail: blomst@fiolblomster.dk │ Adresse: Nordre Fasanvej 12, 2000 Frederiksberg