Bryllup

Flowers is Love’s truest language…..

Det hele begyndte med et smil, en flirt, en drøm, en magisk tid, en ring, et ja…  Efterfulgt af en vanvittig tid med planlægning, små detaljer og beslutninger man aldrig troede man skulle stå over for.. -Skal knaphulsblomsten sidde i højre eller venstre side?

Hvem skal egentlig have knaphulsblomst?
Hvem har sørget for isterningerne på dagen!!!???
Men fortvivl ej, Fiolpigerne er hér for at gribe dig….

Måske ikke lige når det kommer til isterningerne, MEN vi guider dig i dine livslange forestillinger, om blomsterne til din store dag.. 😉

Kontakt os og få et gratis uforpligtende møde!


》Inspirations galleri | Brudebuketter《Book et møde


Kære kunde

Udfyld venligst formularen med dine informationer. Så kontakter vi dig hurtigst muligt med henblik på at booke et uforpligtende møde ind i kalenderen sammen med dig. 

OM BUTIKKEN

Fiol Blomster est. 1996

Fiol Blomster er beliggende i en af Fiol strædes ældste og smukkeste bygninger fra 1734. Kælderbutikken er en unik og autentisk grøn lille oase midt i Kbh K, hvor der altid summer af liv og travlhed.Vi binder mange smukke buketter til vores strøgkunder og inspirerer med et spændende udvalg af planter. Samtidig har vi mange opgaver "ud af huset", hvor vi bla. Dekorerer nogle af Kbh's mest anderkendte hoteller, udfører bryllupsopsætninger samt udarbejder kreative blomsterløsninger til events, biografpremierer og større arrangementer. Vi sætter en ære i, altid at levere et godt, gedigent håndværk, høj kvalitet og god service.


Fiol Blomster

© Fiol Blomster. All rights reserved.
Design by PLICO.

BUKETTER
Bryllup
Kundeservice

Mail: blomst@fiolblomster.dk │ Adresse: Nordre Fasanvej 12, 2000 Frederiksberg