Skip to main content

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Fiol blomster CPH. ApS
Fiolstræde 18
1171 København K
CVR nr.: 33361386
Telefon: 3333 0938
Email: webshop@fiolblomster.dk

Priser

Hos Fiol Blomster tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Betaling

Fiol Blomster modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, PayPal, MobilePay, Bankoverførsel. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Levering

Du kan afgive din bestilling helt frem til kl. 12 for levering samme dag – dog ikke lørdag og
søndag – i København K, og leveringsprisen er 50 kr.

Levering til Storkøbenhavn og Frederiksberg her skal vi have din bestilling før kl.10, og leveringsprisen
her er 80 kr.

Vi leverer til hele Danmark, og her er leveringsprisen 85 kr.

Forventet leveringstid er mellem 1-3 dage.

Reklamationsret

Fiol Blomster garanterer, at en hilsen med blomster leveret af Fiol Blomster er frisk ved modtagelsen, at udbringning sker på den ønskede dag, og at værdien af blomsterne svarer til det bestilte. Reklamation skal rettes til Fiol Blomster, Fiolstræde 18, 1171 København K på mail: webshop@fiolblomster.dk eller pr. telefon på 3333 0938. En reklamation skal vi have senest første hverdag efter leveringsdagen, og vurderingen vil i alle tilfælde bero på varens art og naturlige holdbarhed.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelseretten sendes til:
Fiol blomster CPH. ApS
Fiolstræde 18
1171 København K
CVR nr.: 33361386
Telefon: 3333 0938
Email: webshop@fiolblomster.dk
Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af regnr og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Fortrydelsesret

Der er som udgangspunkt ikke fortrydelsesret på afskårne blomster og buketter, da der er tale om levering unikke og håndlavede produkter, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt, jf. Forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2, nr. 1 jf. § 7, stk. 2, nr. 1. Dog tilbyder vi hos Fiol Blomster at du kan fortryde din bestilling helt frem til den sidste hverdag kl.17 før leveringsdagen ved at ringe 3333 0938.

For vin og chokolade og andre fødevarer der leveres, er der ingen fortrydelsesret.

Salg af alkohol

Det kræves at kunden er fyldt 18 år for at kunne købe alkohol på vores webshop.