Firmakunder

Hvorfor bruge blomster?
En buket eller et flot plantearrangement er med til at forbedre jeres arbejdsmiljø. Med vor ekspertise kan blomsterne komme til at underbygge og fremhæve indretningen af jeres reception og kontorer, samtidig med at de skaber en varm og imødekommende atmosfære. Vi tilbyder fast levering af buket eller plantearrangement hver mandag eller efter aftale.

Personalepleje
Har jeres medarbejdere fødselsdag, jubilæum eller bare gjort et rigtigt godt stykke
arbejde, vækker blomster altid begejstring og er en god måde at sige tillykke eller tak for en ekstra indsats. Har I svært ved at holde styr på jeres medarbejderes mærkedage, hjælper vi gerne. I skal blot sende en oversigt over mærkedagene, så sørger vi for resten.

Vi kører selv ud med bestillinger i indre by og hele Storkøbenhavn. Det betyder, at I har mulighed for at sætte et personligt præg på det, I sender ud - med for eksempel et håndskrevet kort skrevet på jeres firmas brevpapir. Hvis I bestiller dagen i forvejen, kan vi næsten opfylde alle ønsker, idet vi hver morgen henter friske blomster på Grønttorvet og derfor har mulighed for at købe lige netop de blomster I ønsker. De flester firmakunder bestiller efterhånden over Internettet via e-mail eller vor hjemmeside. Vi anbefaler, at bestillingen foregår via e-mail, som vi bekræfter modtagelsen af. Herved opstår der sjældent misforståelse af bestillingen.

Som firmakunde tilsendes en elektronisk faktura via e-mail eller EAN-nr. en gang hver måned.


Fiol Blomster - Fiolstræde 18 - 1171 København K - telefon: 3333 0938 - blomst@fiolblomster.dk